A blogban mindennapi ételeink receptjei kapnak helyet, saját fotókkal. Ezek között szerepelnek a családomtól, nagymamámtól és édesanyámtól örökölt receptek éppúgy, mint a legújabb magazinok receptjei, interneten talált érdekességek és saját kísérleteim is. A blog megtalálható a http://gasztro-blogok.blogspot.com/ gasztroblog gyűjteményben is.
2011. február 6., vasárnap
Sült kárász
A kárászt szokványos módon, paprikás lisztbe forgatva sütöttem meg. Gyerekkorom egyik gyakori étele volt ez, lévén apu nagy horgász volt, a kárász pedig tipikus halfajta az általa látogatott vizeken.
A halat pucolás után a képen látható módon sűrűn beirdaljuk. A szálkák ugyan benne maradnak, de sűrű irdalásnak köszönhetően jól át tudnak sülni. Sózzuk, paprikás lisztbe forgatjuk, majd bő, forró olajban kisütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése