Hirtelenjében nem tudtunk mit csinálni majd egy kilónyi laskagombával. A szokásos ízekhez nem volt kedvünk, így került a kezünkbe a Fakanál magazin egy régi különszáma, benne kifejezetten gombás receptekkel. Interneten próbáltam utánanézni, mitől is "görögös" ez az étel, de a magazin receptjének szó szerinti átmásolásán túl nem találtam egyebet. Én a receptet kis módosításokkal közlöm, ahogyan nekünk ízlett. Gyors étel, maga a főzése kb. fél óra alatt készen van. jelen esetben kölessel tálaltam.
Hozzávalók:
- kb. 80 dkg laskagomba
- 2 nagy fej vöröshagyma
- kb. 1 dl olívaolaj
- kb. 2 dl paradicsompüré
- só
- őrölt rozmaring
- kakukkfű
- 1 kk méz
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése